lite lite lite

Det är ytterst lite kvar av detta år. Jag har lite paus. Satsar på att göra bloggen offentlig efter nyår. Jag samlar kraft så länge. all kärlek.

snön ligger vit på taken

idag är det två dagar före jul. Det känns, hm ja, märkligt. December har gått så otroligt snabbt. En liten otrevlig förkylning har letat sig in i min kropp. Och vart tog mitt immunförsvar vägen undrar jag? Igår hade jag hem väldigt vackra fröknar på lite julmiddag som jag och världens bästa Sara stod för. Nu ska jag in till en liten storstad och strosa omkring med Ellen, som åker in lite senare. Ikväll ska jag baka julgodis och gå omkring och i bakgrunden spelas det upp en väldigt julig film.

söndag

Det är riktig vinter ute. Det är snart jul. Det är snart julbord. jag älskar känslan av att bara strosa omkring och vara. jag trivs så bra med att jag vet exakt vem som läser. Nu ska jag dricka upp det sista ur mitt kaffe och ta en promenad.

när gud dansar och ler

Jag kan bara tacka han där uppe att jag inte är värd att ha en bra dag. tack gud. men vet du? gud, du vet ingenting om livet. mina livserfarenheter kommer du inte ens i närheten av.

mitt i natten

Maximo Park. Jag gillar! Anteckna att jag håller på att somna, ofräsch. Jag skulle behöva möta mitt öde i duschen. Tanken på att behöva bli ren är oroväckande. Jag har absolut inget emot att vara en lortgris.

jag tänker alltid på dig i april

Det snöar fortfarande lite. Jag dricker te och drömmer mig tillbaka. Till april ungefär, som är bland det vackraste som år tjugohundranio har haft att erbjuda, på många många sätt. Det var varmt, det är äventyr, det var nytt, det var annorlunda, det var kärlek.

mina innersta musikfavoriter till er. ja, faktiskt.

Älskade ni. Fina människor.
Idag vaknade jag upp till att det snöade och jämte mig låg en väldigt hårig filur. Klockan är knappt tio och jag dricker dagens första kopp kaffe, god damn, jag har fått en fling för svart kaffe. Det är knappt början på veckan men jag har redan en hel helg fullbokad. De sista julklapparna ska med snart inhandlas. Julkänslan börjar snart komma för att stanna.
Jag har återupptäckt Billie the Vision and the Dancers. Denna asymmetriska grupp som samtidigt är som skapt för varandra. De får mig att komma ihåg att andas, stanna upp, och bara vara. Jag tror att det är lite som meditation för mig. Lyssna! Börja med Summercat.

Slutet av december och en årskrönika från år tjugohundranio. Men vet ni? Mina planer ligger framåt, till år tjugohundratio.

en stjärna. två själar. tre skjortor

Att leva livet. Att älska. Att bli älskad. Att vara lycklig. Att känna lycka. Att ge lycka.

måndag

haha va?! klart du har varit på bio?! du jag och några coola var på bio nyss?! 
haha jag såg inte holiday, du kan vara lugn, världen är inte helt sjuk än. (jag såg med paradise. som om det inte är lika mycket idioti. fast mindre klyshigt. jag gillar egentligen inte att se det. av principskäl. men man kan ju inte hata något man inte känner till. så jag ser det. och faktiskt är det inte så illa som jag trott.)

Detta skriver den kloka Linnea. För att ge lite svar för allmän beskådning kommer det följande:
Jag har varit på bio. Helt rätt. Men inte nattbio. Liksom som är en helt random tid mitt i natten. Åh, de skulle jag vila uppleva! Vi var definitivt på bio väldigt nyss och det var bara coola och underbara människor (typ han som tyckte filmen sög, eller hon som skrattade som en åsna). Holiday är en enda stor klyscha. Blä. Jag spyr. Can't stand it. Paradise Hotel är min grej, kanske tragiskt. Men I love it. Tyvärr. Jag tillbringade min söndagkväll när alla myser till Holiday så såg jag Paradise Hotel. Prioritering, ja!

midnatt en måndag

Jag har aldrig varit på bio. Det är något som jag skulle vilja göra. Precis som i amerikanska filmer när de sitter ute. Tills jag är andra sidan atlanten och går på nattbio så löser jag det med nattfilm i min säng, inomhus. Som det gamla ordspråket lyder Man får inte roligare än vad man gör sig. Mina kära vänner ränner på dejter (Ja, utom du Sara.) jag får passa på att önska er lycka till och så vidare med att ni kommer bli lyckliga och så vidare att ni aldrig har varit så kära i hela era liv. Okej, jag ska inte ha en monolog med mig själv till er om detta. Hoppas att ni såg filmen Holiday idag då. Själv såg jag på Paradise Hotel.

lucia

Lucia. Den här söndagen skulle nog inte kunna bli längre. Om tre timmar ska jag äta lussekatter och innan dess ska jag ha plockat in allting i mitt rum, duscha och plugga lite. kill me gently...

natten till fredag och jag svamlar

torsdag kväll. jag har mina pengar som jag inte har tjänat ihop efter x antal ligg, nej. Utan efter flera timmar av hederligt arbete. Jag undrar vart min ironi med hor-jobb kommer ifrån. Eller underhållningsflicke-jobb kommer ifrån. Om några dagar kommer det landa ett julkort till Kronprinsessan av självaste mig, hon bör bli till sig av tacksamhet. Skolans bibliotek skulle aldrig klara sig om de inte hade mig som störste låntagare på x antal kronor i påminnelseavgift. Det är ett tecken på att jag fortfarande är jag. Påminnelser. Avgifter. Oh, what a wonderful world. Dessutom är det nobeldagen idag. Det firade jag lite med mig själv genom att bära klänning, med trashy jeans och converse, nåja jag är ju inte riktigt en nobeldeltagare, än.

pröva dina vingar

fina.
kommentera något. idag behöver jag det!
tack.

yeah yeah yeahs

längst ner. När ingenting kan bli sämre. Ett bultande huvud. Två tårkanaler. Och den röda nilen. Jag förundras mig själv att jag känner, överhuvudtaget. Jag är imponerad över att jag jag reser mig, varje gång efter en motgång. Jag vet att det kommer att gynna mig en dag. Nu ska jag tjäna pengar, nej jag ska inte sälja mig för sex.

vinden blåser tag i mitt hår

Underbar tisdag. Lite skönhetssömn för en ännu bättre onsdag.
sov gott,
all kärlek.

små små ord stor betydelse

Tisdagmorgon. Snart tre veckors ledighet. Åttonde december. (Imorgon blir jag arton år och fyra månader. Grattis!) Ett prov mindre, ett steg närmare mitt betyg.

Tisdagmorgon. Ångest. Skada. Hanterbart. Ta sig samman. Prestera.

Tisdagmorgon. Styrka. Revansch. Målmedvetenhet. Vinst.

hoppet är det sista som lämnar dig

Måste lyssna lite på The Strokes, Julian Casablancas, Håkan Hellström och Gossip. Musikvärlden är tillräckligt stor för att aldrig fastna i ett mönster av vanor, regler och plikter. Det är nog det bästa. Åh, jag gillar.

jag tycker om dig

jag tycker om mina älskade vänner.
jag tycker om min bästa hund.
jag tycker om min pappa.
jag tycker om min mamma.
jag tycker om min musik.
jag tycker om att det snart är jul.
jag tycker om att skriva.
jag tycker om att dricka te och slå in mina julklappar.
jag tycker om att läsa tidningen på morgonen med en kopp kaffe.
jag tycker om att baka.
jag tycker om att planera min framtid.
jag tycker om att känna att jag är bäst i världen.

all kärlek,

god natt. finaste.

när det går, men inte som man vill

för ett år sedan såg mitt liv väldigt annorlunda ut. Ibland funderar jag på om jag saknar det. Jag tror att jag aldrig kommit på ett svar. Jag vet inte om jag vill det heller. Jag tycker inte om fula bilder på mig själv. När jag ser ut som en uppsvälld gris. Måste göra något åt saken. Fram med en matlista. Ibland förbannar jag mig själv för att jag är vuxen och måste ta eget asvar för mig själv, somliga dagar är det det absolut värsta som finns. Såg fotografier från i somras, då jag såg lycklig ut. Såg bilder från en vecka sedan, flötig, fet och fruktansvärd. Jag är bara ärlig. Kan säga att jag har haft en helt underbar vecka. Imorgon hoppas jag på lite äventyr. Godnatt.

midvinter

En underbar vinterdag i Göteborg. Handlat lite julklappar och druckit kaffe. Hemma i mitt hus har jag slått in lite julklappar och druckit te. Imorgon är det åter igen en hel dag i Göteborg med min Sara.

RSS 2.0