this is what makes us girls

Gammal disk har invaderat köket. Räkningar och gamla reklamblad kravlar omkring i soffan, på golvet och på bordet. Lampan är trasig. Sophinken överfull. Kläderna pryder golvet som en äkta persisk matta. Sängkläderna säkert smutsiga.
.
Utmattad i sängen. Beskådar eländet. Suckar. Smutset är en del av inredningen, en del av lägenheten. Efter såpass lång tid är det naturligt, en självklarhet. Rent är det där som man drömmer om. Det finns inte.
.
Disk och skräp blir smuts.
Stress och ångest blir till självdestruktivitet.
.
Vi biter ihop. Ger aldrig upp. Lär oss den hårda vägen. Presterar. Vinner. Vi kommer dö. Ingen kommer tacka oss för det vi gjort. För att vi biter ihop tills vi dör. Vi är högpresterande. Sviker aldrig. Vi ska börja bli egoistiska. Vi är hårt tränade nog. Dags för payback. We run the world girls!  Lana Del Rey – This Is What Makes Us Girls

long last penpal

Hello saferide kan vara bland det finaste som spelas. Speciellt på bussen vägen hem. Då behöver jag inte ens byta låt på skivan, alla låtar är bra.

Idag är en bra dag.


here we go again

Det är söndagmorgon. Kollar mobilen. Ett missat samtal och ett fyllesms. Det regnar. Det ligger popcorn i hela köket. Vid frukostbordet utbyter vi ytterst få meningar med varandra. Mumlar lite och tänker på pizza.
.
Lördagkvällen var solig. Det luktade sommar från kolgrillen. Till en början gick det att röka utan jacka. Ölen avlöste varandra och tillslut stod vi och skrek ut "But you treat me like a stranger and I feel so rough"

.

Vi satte oss i bilen och jag tänkte I really fucked it up this time.
RSS 2.0