flytta från sitt hus till ett annat

Kollar weekend-resor till Spanien. Lyssnar på höst-deppig musik. Inte alltid men ganska ofta. Lycka är när det finns kvar matrester som kan resultera i en matlåda. Spontana te-drickar-kvällar med mina finaste vänner. Kolla in olika matrecept i den extremt otroligt hippa ICA-appen.
.

Det är gött liv. Det blir ännu bättre med lite vin och Ben and Jerrys.

vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Lever på jobbet, men inte för det. Lever just för tillfället för Säkert! på engelska, speciellt låten Säkert! – November. Hela helgen är jag ledig och åker bort, är löjligt glad. Tror det är fredag, helg och att jag kommer se mitt liv från en helt annan synvinkel när jag är tillbaka. (Det blir alltid så men ska tillåta mig själv att tro det.)
-
I will dancing though my heart is breaking. Sjukt sann line. Hur många gånger har det inte hänt, med gråten i halsen. Speciellt om man är som är och lever i känslan som känner precis just nu. Då kan man känna hur hjärtat bryts itu bit för bit.
-
Skedar med världens bästa håriga man, Cocker Spanieln Axel. Axel skulle aldrig förstöra mitt hjärta, han är klok och lägger sig alltid jämte mig eller på mina fötter när jag behöver lite extra värme och närhet. Dessutom är han den enda jag tillåter sno täcke från mig när han sover över hos mig.
-
Det är kärlek.

hjärtslag.

Tunga hjärtslag. Ljuset från min (din) mac. The Rakes har en låt som heter The Light From Your Mac, lyssna på den, för att den är bra och för att den kommer bli en fin inledning på det som jag ska fortsätta skriva. Ljuset från min mac är det enda som lyser upp mitt rum. Det är inget varmt ljus, tyvärr. Tur att det har bildats en otrolig värme under mitt duntäcke.
.
På väg till jobbet kom jag på just varför jag var i Schweiz den här tiden förra året och varför jag hade en resa till Australien inbokad. Dessutom fick jag ett akut sug efter jordnötssmör och jordgubbssylt som åts febrilt down under.
.
Den svenska hösten. Been there done that. Hatar den. Alldeles för mycket. Lägger mig jämt under täcket och vill inte gå upp. Somnade en stund. Vaknade sedan och fick enorma flashbacks från hösten och vinter noll åtta. Då vardagen var sömnig dimma med väldigt mycket filtar. Isolering. Och all tid tillbringades i sängen eller soffan. Tror det är av rädsla, hösten får mig nästan självmant att hamna där igen.
.
Det vänder min värld upp och ner. Det är mörkt men jag ser ljuset, från min mac.

RSS 2.0