en dag. ibland. flera. år

arg. ledsen. besviken. missförstådd.

men 

leva ett liv inte vinna ett krig. 

åh ljug

under ytan. under skalet. finns det ingenting, nej ingenting. inte idag. 
allting är fel. allting är missanpassat. ingenting passar in. det är lite skevt och lite skavt överallt. lite nött i kanterna och slitet. väldigt slitet. ingen är som det ska. 

en bekännelse

natten är inte ung. nej, det tror jag inte. den är alldeles för sen. sen att det är jobbigt att flytta fingrarna över tangentbordet och jobbigt att stava. 
bara måste yttra mig i bokstäver och ord som kan bilda de mest fantastiska meningar att något bland det bästa jag har är min underbara vän som bara. är. så. mycket. rock 'n roll. och. drömmar. och hopp. liv. glädje. att jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är fantastisk och är så jävla sällsynt. 

två små delar av något stort

nej, jag får liksom ingen ordning. Förstår inte hur motivationen kan släppa med en gång. I min egna lilla värld, där sitter jag ensam med min musik, ingenting annat existerar och det är så himla underbart och fantastiskt. 

nej, alla mina drömmar, förhoppning, förväntningar krossas. de är inte realistiska, det kommer inte funka. verkligen, allting är omöjligt, är du dum i huvudet.  nej, jag är inte som du. jag tänker inte passa in, det som gör mig lycklig är extrajobb och orimligt för dig. vet du att vi är olika? att jag aldrig kommer bli som du.

nej, jag har ingen ordning. på någonting. det är, ja. frustrerande och vackert. 

ja, det tycker jag.

tra la la

Idag är också en bra dag. Lite för bra för att vara sann så snart kommer det en dålig dag. Så ska jag inte tänka, men det gör jag ändå. För jag är myndig. 

tack tack och tack

Jag har redan tröttnat på att gå i skolan det vill jag erkänna. Men, det är ungefär 10 månader tills jag ska stå på mina egna ben, så jag borde se det från den ljusa sidan. Jag ska göra detta året så bra som möjligt enligt mig själv. De sista månaderna är en transportsträcka till livet, det är bara att göra den så lätt och rolig som möjligt. Med nya upptäckter i höst, med flera delmål och underbara upplevelser så ska jag klara det! 
Det gäller att ta vara på sådana dagar som denna, när det mesta känns bra. Det får leva kvar lite lite längre om jag skriver ner det, sammanfattar och tänker. 

Idag lyssnar jag på Deportees .  Det tycker jag är bra. 

åh, vad jag älskar när fingrarna flyger över tangentbordet, jag behöver inte tänka vad jag ska skriva, det sitter i mina fingrar. tack tack och tack för att jag kan låta mina hjärnceller vila lite medan jag går i min 'skrivterapi' 
flera förhoppningar och förändringar men en vilja

sista dagen av sommarlovet. punkt. I morgon lägger jag alla sommarlovsdagar bakom mig och sätter mig motvilligt i skolbänken. Tillsammans med en massa nya kurser, gamla prov och nya prov. Om jag hade kunnat lämna landet NU och kanske komma tillbaka om ett tag när jag vågar så hade jag gjort det. Jag har kommit på att, ja, det går inte. Jag har börjat att leva med tanken att jag inte kommer att komma iväg. Inte förrän juni 2010. Hösten och det sista skolåret skulle kunna bli början på något nytt. En önskan till att allting ska gå mycket bättre och att jag kommer lyckas, med något. Kanske inte allt, men något. 
När jag är som bäst inne i min bubbla och överdramatiseringar om mitt nya liv, drar verkligheten ner mig till mitt stökiga rum, min skolväska och en stökig garderob. Inuti gnager det att ingenting kommer bli annorlunda. 

Att skriva ner det som gnager inuti, ger mig lite perspektiv. 

Så.. jag tror att det är bäst att jag börjar att jobba på mina förhoppningar om en förändring. 

RSS 2.0