hjärtslag.

Tunga hjärtslag. Ljuset från min (din) mac. The Rakes har en låt som heter The Light From Your Mac, lyssna på den, för att den är bra och för att den kommer bli en fin inledning på det som jag ska fortsätta skriva. Ljuset från min mac är det enda som lyser upp mitt rum. Det är inget varmt ljus, tyvärr. Tur att det har bildats en otrolig värme under mitt duntäcke.
.
På väg till jobbet kom jag på just varför jag var i Schweiz den här tiden förra året och varför jag hade en resa till Australien inbokad. Dessutom fick jag ett akut sug efter jordnötssmör och jordgubbssylt som åts febrilt down under.
.
Den svenska hösten. Been there done that. Hatar den. Alldeles för mycket. Lägger mig jämt under täcket och vill inte gå upp. Somnade en stund. Vaknade sedan och fick enorma flashbacks från hösten och vinter noll åtta. Då vardagen var sömnig dimma med väldigt mycket filtar. Isolering. Och all tid tillbringades i sängen eller soffan. Tror det är av rädsla, hösten får mig nästan självmant att hamna där igen.
.
Det vänder min värld upp och ner. Det är mörkt men jag ser ljuset, från min mac.

Kommentarer
Postat av: linnea

vi gör hösten ljusare i år!

2011-09-07 @ 21:47:14
Postat av: Anonym

Ja, snart börjar ju julpysslet...

klara

2011-09-08 @ 14:15:14
URL: http://klarasimonson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0