stor kärlek

Idag skulle jag vilja ge en gnutta positiv energi. Eller hur mycket som helst. Ska därför berätta om något som brukar lysa upp min vardag. Ett oväntat sms. Vid närmare eftertanke är det bland det finaste och peppande som finns. Speciellt den där dagen då det verkligen behövs lite extra, som om någon visste att just idag kommer det att betyda lite extra.
   När favoriträtten blir kvällsmat, när det finns nybryggt kaffe och frallor med vallmofrön. En kanelbulle med mycket fyllning i mitten och Aftonbladet med bilaga. Busschauffören är trevlig och solens strålar värmer i ansiktet på vägen hem. Att hitta pengar på ett random ställe och vännen som säger Vad söt du är idag. 
  Kom på mig själv med att ha skrivit om några ljusglimtar som betyder lite extra och som gör vardagen lite mer betydelsefull. Ta vara på de små fröna som gror till något väldigt betydande. Livet har knappt börjat och halva onsdagen är orörd, vi kan om vi vill!

Kommentarer
Postat av: Hanna

så sant så sant, det är dom små sakerna som gör en så glad. som när någon som du kommenterar ens blogg så gör det en hel dag mycket mycket bättre!

2010-03-03 @ 16:06:09
URL: http://mondaytuesday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0